Houten keuken oock maatwerk interieurs oak

Houten keuken oock maatwerk interieurs oak

zaterdag 4 mei 2013

Our own Oock kitchen in the May Issue of VT wonen


In de mei versie van VT wonen staat een prachtig voorbeeld van een moderne eiken keuken door OOCK geleverd. In het artikel “stadse manieren” nodigen Karianne en Erikjan de lezer uit om een kijkje te nemen in hun moderne appartement en hun “modern city living”.

In the May issue of “VTwonen” you can see Oock modern oak kitchen. In the article “Stadse Manieren”- in the city way Karianne, Erikjan, Jan-Jan & Jikke invite you to their modern city living.

Het interieur is helemaal door henzelf ontworpen met een focus op lichte, moderne maar wel warme en natuurlijke materialen. Er is een mooie combinatie van hoge en lage ruimtes in het appartement. De entresols worden afgebakend door gebruik te maken van glazen afscheidingen. Deze combinatie met warme natuurlijke materialen geeft het appartement een schitterende design look.

The Utrecht apartment was design by the family themselves with focus to the light and quality materials. Combination with high and low spaces, glass finished entresols give the apartment amazing design look. In the dining area 8m long kitchen is a true focus point.

In de ruime woonkeuken is een 8 meter lange keuken het focuspunt. De keuken is gemaakt met massief eiken fronten. Deze zijn afgewerkt met olie in een lichte white wash. De binnenkanten zijn in MDf en zijn gespoten in lichtgrijs. Tussen de lades zijn aluminium strips geplaatst. Het blad is gemaakt van beton om de combinatie tussen warme aardetinten en koudere kleuren te benadrukken.

Voor de lades zijn lades van BLUM motion gebruikt welke geheel kunnen worden geopend.

The kitchen is made with solid oak fronts while insides in sprayed mdf. The inside of the cabinets are painted in light gray to match with aluminum hand grips. The oak fronts are oiled in delicate white wash. The kitchen top is made from grey concrete to further enhance the combination of earth warm and cold tones. For the drawers, quality Blum systems were used with 100% opening.  
1 opmerking:

  1. Een erg mooi appartement, en bijzonder dat ze het zelf hebben ontworpen. Het gebruik van zowel hout als beton zorgt voor een mooi contrast! Dit biedt ons weer inspiratie voor onze nieuwe keuken, waarin we idealiter ook veel hout gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen